WAT

WERKWIJZE  *  TARIEVEN  *  CLINICS/EVENEMENTEN


WERKWIJZE

FootballStars’ visie op voetbal

Elke voetballer, jong of oud, veert op van de dribbels van Messi, passeerbewegingen van Neymar en de doelpunten van Cristiano Ronaldo. Allemaal acties die wedstrijden beslissen. Het spel zo mooi maken en voor kinderen tot de verbeelding spreken. Bij de ontwikkeling van jonge voetballers horen juist deze technische vaardigheden centraal te staan: om ook een ster op het veld te worden!


 
Promovideo FootballStars Wintertraject


De training

Om acties te maken en te experimenteren met de bal is het belangrijk dat kinderen zich vrij voelen en met vertrouwen kunnen spelen. Bij FootballStars geloven wij daarom in de kracht van een plezierige en stimulerende omgeving. Waarbij de kinderen in (vaste) groepjes naar leeftijd en niveau spelenderwijs werken aan hun technische voetbalcapaciteiten.


Tips en tricks

Ontvang tips en tricks van je trainer. Onderbouwd met beeldmateriaal of gewoon via een persoonlijk berichtje. Op een ongedwongen en opbouwende manier persoonlijke tips en feedback krijgen gericht op de taak, inzet of je ontwikkeling als voetballer.


Challenges!

Challenges zijn (kleine) opdrachtjes waarbij je wordt uitgedaagd om mee te doen. Centraal hierbij staan technische vaardigheden die in het begin soms lastig kunnen zijn. Je moet iets bij jezelf overwinnen. Maar eenmaal behaald, is de beloning daar.


 


WERKWIJZE  *  TARIEVEN  *  CLINICS/EVENEMENTEN


TARIEVEN

Meedoen aan de wintermodule van Footballstars kost in totaal €67,35.
Met een eigen Footballstars trainingsshirt kost het in totaal €92,35.

Wat krijg je hiervoor?

  • Tien techniektrainingen.
  • Een clinic van zaalvoetbalinternational Said Bouzambou
  • Een eigen online spelers profiel
  • Video support

Lees en/of download hier alle informatie over de Wintermodule 2017


WERKWIJZE  *  TARIEVEN  *  CLINICS/EVENEMENTEN


CLINICS/EVENEMENTEN

EEN CLINIC OF EVENEMENT IS EEN GESLAAGDE MANIER OM KINDEREN KENNIS TE LATEN MAKEN MET SPORT EN EEN PLEZIERIGE DAG TE BEZORGEN.

Bij onze clinics proberen wij op een laagdrempelige manier het aanleren van ‘skills’ te verenigen met plezier en de positieve waarden van sport. U kunt uw eigen clinic op maat samenstellen of u kunt gebruikmaken van de standaardclinics die wij aanbieden.

Geïnteresseerd? Neem dan telefonisch of via de mail contact met ons op.